Bateriile Renata

Se încarcă... 200 view(s)
Bateriile Renata

Bateriile Renata provin de la o companie elvețiană deținută de Swatch Group, care produce ceasuri Omega, Longines și Breguet. Mii de reparatori de ceasuri din întreaga lume au încredere în acest brand, care și-a dovedit calitatea ireproșabilă de-a lungul timpului. Această marcă este adesea folosită la ceasurile din cuarț, deoarece bateriile sunt considerate de lungă durată și fiabile.

Compania produce 40 de tipuri diferite de baterii Renata care sunt construite din oxid de argint,fără mercur, deoarece acesta este toxic pentru mediu. Bateriile Renata furnizează aproximativ 1,55 volți și au o rată de auto-descărcare foarte mică; sunt, de asemenea, rezistente la scurgeri. Aceste baterii cu butoane sunt utilizate în ceasurile cuarț elvețiene precum Rolex, Tag Heuer și Breitling.

Jewel District stă la dispoziția ceasornicarilor cu o varietate de modele de baterii Renata. Acestea garantează rezultate ireproșabile și se pot folosi pentru numeroasele tipuri de ceasuri. Folosirea unor baterii precum bateriile Renata asigură o încredere sporită și în afacerea dumneavoastră, astfel că nu doar că vă veți eficientiza procesul de lucru, dar veți putea și să vă bucurați de aprecierea clienților.

Ceasul este cel mai popular accesoriu în rândul domnilor și o piesă de rezistență când vine vorba de preferințele în accesorii ale doamnelor. Majoritatea persoanelor care achiziționează un ceas îl consideră ca pe investiție. Un obiect care va putea fi oferit generațiilor viitoare. Tocmai de aceea modul în care acestea funcționează este unul dintre aspectele cele mai importante. Utilizarea unor baterii de calitate premium, așa cum sunt bateriile Renata, reprezintă o alegere ideală pentru ceasornicari.

Munca unui profesionist este influențată de echipamentele și accesoriile pe care le folosește. De cele mai multe ori, atunci când alegem un anumit tip de baterie, nu doar că alegem cât de mult va funcționa, dar și calitatea pe care o oferim clienților noștri. Astfel, nu ezitați să folosiți bateriile Renata ori de câte ori aveți ocazia pentru ca ceasurile să funcționeze în mod perfect.

Jewel District vă stă la dispoziție cu o varietate de baterii Renata, ideale pentru ceasornicari. Puteți descoperi întreaga ofertă aici: https://jeweldistrict.ro/baterii-renata