Cerceii medicinali

Se încarcă... 1987 view(s)
Cerceii medicinali

Cerceii medicinali reprezintă o categorie specială de accesorii, destinată persoanelor care suferă de alergii. Aceștia sunt recomandați atât pentru nou-născuți, fiind o variantă sigură, dar și pentru situațiile în care doriți să dăruiți o pereche de cercei, însă nu cunoașteți dacă persoana respectivă are o anumită alergie.

Dacă pentru multe persoane alegerea accesoriilor se oprește la culoare sau material, pentru o persoană ce suferă de alergie procesul este unul complex. Conform studiilor, cu trecerea anilor au apărut din ce în ce mai multe cazuri de efecte secundare în urma purtării accesoriilor din nichel, acesta fiind principalul motiv pentru care ar trebui să acordăm mai multă atenție materialelor din care sunt realizate produsele pe care dorim să le purtăm.

Cerceii medicinali se mai numesc și cercei sterili. Aceștia nu conțin nichel, principalul vinovat în apariția alergiilor la accesorii. Astfel de cercei sunt recomandați în cabinetele medicale, fiind o alternativă avantajoasă și sigură la accesoriile clasice.

Printre cele mai dese temeri în legătură cu cerceii medicinali se numără faptul că aceștia nu ar avea aspectul celor tradiționali. Din fericire, trecerea anilor a adus cu sine o dezvoltare incredibilă a acestui segment. În oferta Jewel District veți putea găsi o varietate de astfel de cercei, în diverse culori, cu sau fără piatră, care vor completa cu succes look-ul dumneavoastră. Cerceii medicinali se pot purta indiferent de ocazie, efectul vizual fiind același cu al celor clasici. Diferența constă însă în siguranța dumneavoastră și a celor dragi, în cazul în care vă decideți să oferiți cadou o pereche.

Fiind fără nichel, cerceii medicinali sunt alegerea ideală pentru persoanele care suferă de alergii. Copiii nou-născuți primesc preponderent acest tip de accesorii tocmai pentru a se evita orice posibilă cauză de alergie. Astfel, se alege o soluție sigură, care nu va cauza probleme și care în același timp păstrează latura estetică a cerceilor, lucru extrem de important mai ales pentru doamne și domnișoare.

Dacă vă doriți o pereche de cercei medicinali, Jewel District vă stă la dispoziție cu o varietate de astfel de accesorii, ce au devenit extrem de populare datorita rezultatelor ireprosabile. Puteți descoperi întreaga selecție aici: https://jeweldistrict.ro/cercei-medicinali.