Lampi pentru bijutieri

Se încarcă... 12 view(s)
Lampi pentru bijutieri

Indiferent de momentul zilei, lampile pentru bijutieri sunt un instrument necesar in orice atelier. Acestea au o serie de avantaje ce vor fi cu siguranta apreciate de catre specialistii in domeniu. In plus, este recomandat ca in atelierele de bijuterii sa fie folosite lampi speciale si nu din cele obisnuite, intrucat acestea sunt special realizate pentru a fi folosite in domenii care necesita o atentie catre detalii extrem de mare.

Care sunt principalele recomandari in ceea ce priveste lampile pentru bijuterii?

Investiti in lampi profesionale - diferentele dintre lampile pentru uz cotidian si cele profesionale se vor observa inca de la prima utilizare. Nu doar ca te vei bucura de o mai buna calitate a luminii si vei putea observa mai bine detaliile fiecarei bijuterii pentru a te asigura ca rezultatele sunt ireprosabile.

Alegeți iluminare albă neutră folosind surse de lumină cu listări CRI ridicate - cu cat listarea CRI este mai mare, cu atât va fi mai precisă culoarea.

Mutați sursele de iluminat în funcție de materialul utilizat sau de necesitățile proiectului - Lămpile cu funcții reglabile, cum ar fi un suport pivotant sau cu gât, ajută la prevenirea orbirii și a iluminării directe acolo unde este cel mai necesar.

Alegeți surse de lumină slabă, mai ales atunci când lucrați cu suprafețe foarte reflectorizante - stim cat de important este sa vezi orice detaliu, insa prea multa lumina poate afecta pe termen lung ochiul asadar ai grija ca daca lucrezi cu produse ce reflecta sa ajustezi sursa de lumina la o treapta corespunzatoare.

Reduceți oboseala ochilor (și durerile de cap) utilizând suficientă iluminare pentru a vă vedea corect proiectul - chiar daca exista cazuri particulare, precum cele mentionate anterior, in general ai grija ca sa folosesti destula lumina pentru ca rezultatele sa fie ireprosabile, iar ochii tai sa nu oboseasca.

Nu uita faptul ca o bijuterie perfect realizata presupune un proces de lucru de durata, in care fiecare element conteaza. Utilizarea unor astfel de accesorii profesionale va face diferenta si clientii se vor putea bucura de un produs lucrat cu atentie pana la cel mai mic detaliu. Poti descoperi intreaga gama de astfel de lampi de bijuterii accesand urmatorul link: https://jeweldistrict.ro/instrumente-banc-de-lucru/optica/lampi-pentru-bancul-de-lucru