LIVRARE GRATUITA IN 24H*

* In zile lucratoare - Comenzi de peste 500 lei

ISTORIA NOASTRA

JEWEL DISTRICT a aparut ca o necesitate a pietei, deoarece in momentul infintarii sale, pe aceasta nisa de piata, era o acuta lipsa de concurenta, ceea ce facea ca preturile sa nu fie conforme cu realitatea. Astel datorita aparitiei JEWEL DISTRICT a rezultat un echilibru in piata, ce a obligat si concurenta sa isi reduca substantial pretentiile si astfel clientul final a avut de castigat. Compania a fost infintata in anul 2012 sub numele de GOLD ASSETS avand ca singur obiect de activitate acela de vanzarea de ceasuri si bijuterii. In anul 2016, compania sufera o serie de modificari printre care isi schimba si domeniul de activitate, care devine acela de vanzare de aparatura si consumabile pentru atelierele de bijuterii si ceasornicarie, sub brand-ul de JEWEL DISRICT. In anul 2019 urmeaza o noua serie de schimbari, astfel compania preia numele brandu-lui JEWEL DISTRICT.

CO-FONDATORI

GALERIE FOTO

MISIUNEA NOASTRA

 

Ne dorim să ne dezvoltăm împreună, astfel călătoria noastră către performanță, trebuie sa fie bazată pe o buna cooperare, într-un mediu prietenos, în care relatiile sunt bazate in primul rand pe incredere si respect. Misiunea noastră principală a fost dintodeauna să căstigam.

VIZIUNEA NOASTRA

Am reusit sa construim un brand românesc puternic pentru ca am înțeles ce insemna schimbarea si pentru ca am stiut ca acesta incepe cu noi. De mai bine de 5 de ani furnizăm produse profesionale și echipamente complete pentru ateliere si pentru producția și serviciile post-vânzare de ceasuri și bijuterii. Portofoliul nostru de produse cuprinde aprox. 20.000 de articole și, prin urmare, vă oferă un segment complet pentru investiții strategice și articole pentru utilizare zilnică. Experienta acumulata in acesti ani, contacte de afaceri internaționale, flexibilitate și logistică optimă sunt baza succesului nostru.

 

                          LIVRARE GRATUITA IN 24H

* In zile lucratoare - Comenzi de peste 500 lei.

                          RETUR GRATUIT IN 30 DE ZILE

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

                          SUPORT ONLINE 24/7

Program: Luni – Vineri: 10/17