Confidentialitate

S.C. JEWEL DISTRICT S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat la Registrul General al Agentiei Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal sub nr.

Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: aplicatia de gestiune a newsletterului prezenta in magazinul virtual, bifarea optiunii de abonare la newsletter din cosul de cumparaturi, salvarea in baza de date ca urmare a participarii utilizatorilor la diverse concursuri si loterii publicitare organizate de S.C. JEWEL DISTRICT S.R.Lsau diversele formulare de abonare disponibile in magazinul virtual.  

Datele ce vor fi salvate in baza de date ale S.C. JEWEL DISTRICT S.R.Lsunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon si adresa.

Optarea pentru abonarea la newsletterul S.C. JEWEL DISTRICTS.R.L implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania S.C. JEWEL DISTRICT S.R.L.

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: informarea cu privire la comanda efectuata de cumparator in cadrul magazinului virtual Jewel District, informarea despre produsele si promotiile S.C. JEWEL DISTRICT S.R.Lsau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de S.C. JEWEL DISTRICT S.R.L, realizarea de rapoarte statistice.  

SC S.C. JEWEL DISTRICT S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii de marketing si alte servicii, agreati de S.C. JEWEL DISTRICT S.R.Lcu care exista contracte in acest sens si care se obliga prin acestea sa protejeze aceste date.

S.C. JEWEL DISTRICT S.R.Lva informa periodic abonatii prin newsletter in legatura cu produsele si oferta promotionale. De asemenea prin newsletter S.C. JEWEL DISTRICT S.R.Lpoate trimite alte mesaje de informare, chestionare sau cupoane cadou.

Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate catre Politie, Instante judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune. 

Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal:

 - prin bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul acestuia;

 - prin trimiterea unui email la adresa office@jeweldistrict.ro prin care solicita in mod expres dezabonarea.

 In cazul in care utilizatorii doresc modificarea datelor cu caracter personal,  pot solicita acest lucru prin trimiterea unui email la adresa office@jeweldistrict.ro  prin care furnizeaza datele modificate.