Blog

Se încarcă...
143 view(s)

Cutii de bijuterii din catifea

Bijuteriile sunt în general scumpe și valoroase, tocmai de aceea ele trebuie să fie depozitate în mod adecvat în cutii de calitate, cum sunt cele din lemn. Aceste cutii vă păstrează bijuteriile în siguranță și le împiedică să fie deteriorate. Pe lângă scopul practic, acest mod de depozitare ajută posesorul bijuteriilor să nu piardă produsul și să îl păstreze într-un mod elegant, dar și pe vânzătorul de bijuterii care are șansa de a acorda clienților săi o experiență plăcută.
Se încarcă...
25 view(s)

Curele de ceas

Orice pasionat de ceasuri stie cat de importanta este alegerea curelei potrivite. Aceasta nu doar ca defineste o parte majora a calitatii produsului, dar stabileste si valoarea ceasului. Pentru ceasonircari, curelele de ceas sunt accesorii necesare, fara de care nu si-ar putea realiza munca. Mai mult de-atat, alegerea unor accesorii de calitate pentru ceasuri influenteaza credibilitatea pe care o ai in fata clientilor.
Se încarcă...
58 view(s)

Curatarea bijuteriilor

Curatarea bijuteriilor este un pas necesar pentru profesionistii in domeniu care vor sa se asigure ca produsele lor au un aspect ireprosabil. Tocmai de aceea nu este surprinzator faptul ca Jewel District are in oferta o varietate de astfel de produse, dedicate unei curatari profesionale a produselor.
Se încarcă...
13 view(s)

Lampi pentru bijutieri

Indiferent de momentul zilei, lampile pentru bijutieri sunt un instrument necesar in orice atelier. Acestea au o serie de avantaje ce vor fi cu siguranta apreciate de catre specialistii in domeniu. In plus, este recomandat ca in atelierele de bijuterii sa fie folosite lampi speciale si nu din cele obisnuite, intrucat acestea sunt special realizate pentru a fi folosite in domenii care necesita o atentie catre detalii extrem de mare.
Se încarcă...
4 view(s)

Imprimantele 3D

Imprimantele 3D sunt dovada a rapiditatii cu care tehnologia evolueaza si nu putem decat sa ne bucuram de faptul ca Jewel District face parte din magazinele de profil care comercializeaza astfel de echipamente extrem de eficiente. Sa aflam deci impreuna care sunt avantajele imprimantelor 3D dar si care sunt principalele produse de acest fel disponibile pe Jewel District.
Se încarcă...
34 view(s)

Masini pentru marit si micsorat inele

Masinile pentru marit si micsorat inele sunt instrumente necesare in orice magazin de bijuterii. Suntem siguri ca fiecare dintre noi am fost pusi in situatia de a achizitiona un inel si din pacate marimile disponibile erau prea mari sau prea mici fata de ceea ce aveam nevoie. Din fericire, aceasta problema se poate rezolva rapid de catre profesionistii in domeniu.
Se încarcă...
5 view(s)

Mese si bancuri de lucru pentru bijutieri

Pentru un bijutier mediu de lucru este extrem de important. Astfel, Jewel District a pregatit pentru profesionistii in domeniu mese si bancuri de lucru, de diverse dimensiuni si forme, pentru ca tu sa gasesti cea mai buna varianta pentru afacerea ta. Toate produsele de acest tip din oferta noastra sunt profesionale, dedicate utilizarii de catre persoane specializate, in spatii corespunzatoare.
Se încarcă...
162 view(s)

Lupe triplet - avantaje si mod de utilizare

Lucrul cu bijuteriile necesita o precizie ireprosabila, atat in ceea ce priveste realizarea lor, dar si cand vine vorba de identificarea pietrelor pretioase. Lupele triplet sunt instrumente de lucru care nu lipsesc din atelierului niciunui bijutier. In urmatoarele paragrafe vom afla ce sunt lupele triplet si ce le face pe ele speciale fata de alte lupe normale.
Se încarcă...
26 view(s)

Cutii bijuterii

Bijuteriile sunt printre cele mai oferite cadouri datorita valorii si insemnatatii lor. Tocmai de aceea modul in care le daruim trebuie sa fie unul special. Daca sunteti in cautare de cutii pentru bijuterii cu siguranta veti aprecia oferta variata pusa la dispozitie de Jewel District. Avem pregatite pentru bijutieri o gama larga de produse cu ajutorul carora sa completati experienta vanzarii unei bijuterii.