LIVRARE GRATUITA IN 24H*

* In zile lucratoare - Comenzi de peste 500 lei

Blog

Solutii Curatare Bijuterii

Un bijutier adevărat știe cât de important este aspectul produselor comercializate. Tocmai de aceea Jewel District vine în ajutorul tău cu soluții curățare bijuterii ce au rolul de a ne asigura că fiecare accesoriu va avea un aspect ireproșabil.
12 days ago
2 view(s)

Pietrele cubic zirconia

Pietrele cubic zirconia sunt cu siguranță o alegere ideală pentru bijutieri atunci când vine vorba de realizarea unor produse unice, la un cost mai mic. Zirconia este practic o piatră sintetică, asemănătoare cu diamantul, dar care este produsă în laborator. Aceasta nu trebuie confundată cu zirconiul - elementul chimic din sistemul periodic și nici cu zirconul - piatră semiprețioasă naturală.
23 days ago
2 view(s)

Soluții testare aur și argint

Dacă ești în căutare de soluții testare aur și argint sau dorești să aflii mai multe informații despre acestea, Jewel District îți stă la dispoziție cu o varietate de produse. Aduse atât din România, cât și din Germania, aceste soluții de testare au rolul de a ajuta bijutierul să se asigure că produsele folosite sunt veritabile. În plus, ele se folosesc și în cadrul caselor de amanet, unde necesitatea utilizării acestor produse este una clară.
1 month ago
2 view(s)

Bateriile Renata

Bateriile Renata reprezinta alegerea ideala pentru ca orice ceas sa functioneze perfect. Mii de reparatori de ceasuri din întreaga lume au încredere în acest brand, care și-a dovedit calitatea ireproșabilă de-a lungul timpului. Descopera oferta Jewel District pentru aceste baterii extrem de eficiente!
1 month ago
3 view(s)

Cerceii medicinali

Cerceii medicinali reprezintă o categorie specială de accesorii. Aceștia nu conțin nichel, principalul vinovat în apariția alergiilor la accesorii. Astfel de cercei sunt recomandați în cabinetele medicale, fiind o alternativă avantajoasă și sigură la accesoriile clasice. Dacă vă doriți o pereche de cercei medicinali, Jewel District vă stă la dispoziție cu o varietate de modele.
1 month ago
4 view(s)