Modalitati de livrare

Livrarea produselor comandate de la Jewel District se efectueaza pe intreg teritoriul Romaniei, prin modalitatea de livrare selectata de dvs.

 Atentie!

Transportul comenzilor ce urmeaza a fi livrate in judetele unde nu exista un magazin Jewel District se face exclusiv prin curier..

 In magazinul online Jewel District livrarea se poate face prin urmatoarele modalitati:

-livrare prin curier

 Daca ati aveti deja cont si ati salvat adrese de livrare si facturare, acestea se vor incarca automat la completarea unei comenzi online. 

Costurile de livrare sunt calculate in cosul dvs de cumparaturi. Aceste costuri difera in functie distanta de la magazinul Jewel District de unde a fost plasata comanda, pana la adresa de destinatie precum si de si valoarea totala a bunurilor comandate in cazul livrarii cu flota Jewel District, sau de greutatea produselor, in cazul livrarii prin curier.

Termenul de livrare pentru produsele aflate pe stoc este de 1 - 3 zile. Daca este depasit acest termen un operator Jewel District va comunica clientului un nou termen de livrare.In situatia in care produsul nu se afla in stocul curent de marfa, dar produsul este disponibil la comanda, clientul are posibilitatea comandarii produsului, iar termenul de livrare poate fi prelungit.

 

 Pentru mai multe detalii te rugam sa apelezi +40752242477 / +40761464732 / +40723139296 sau prin email pe adresa office@jeweldistrict.ro .