TESTER PENTRU PIETRE PRESIDIUM DUOTESTER (PDT II)

Stoc limitat
SKU
4622.22

Presidium Duo Tester II (PDT II) este singurul instrument  de pe piață care combină două metode de testare dovedite pentru pietre prețioase. PDT II diferențiază diamantele de simulanții săi pe baza atât a conductivității lor termice, cât și a indicilor reflectanți. Pietrele prețioase acoperite pot fi, de asemenea, testate în general cu PDT II.

 

 

Preț special 3.499,00 RON Preț standard 3.999,00 RON

Livrare gratuita peste 500 RON

Pana la 40% Discount

Plati sigure 100%

Presidium Duo Tester  este singurul instrument complet de pe piață care combină două metode de testare dovedite pentru pietrele prețioase.
Diferențiază diamantele de simulanții săi, atât pe baza conductivității lor termice, cât și a indexurilor reflectori. Pietrele prețioase acoperite pot fi, de asemenea, testate în general cu acest aparat.
Calibrare termică asistată (ATC)
Cel mai subțire vârf de sondă din industrie (0,6 mm) pentru testarea pietrelor prețioase de până la 0,02 cct.
Buzzer (alarma sonora) de alertă metalică pentru a vă asigura că vârful sondei este în contact cu pietre prețioase în timpul testării
Cadran analogic ușor de citit cu 16 pietre prețioase colorate.
Cadran analogic mare ușor de citit și un afișaj LED digital, index pentru citirea valorii de reflectivitate a pietrelor prețioase.
Afișaj digital pentru citirea valorii de reflectivitate a pietrelor prețioase (bazată pe conversia din indicele de refracție)
Fără timp de așteptare între teste
Simplu și ușor de utilizat.
Poate functiona cu 5 AAA - neincluse - sau cu adaptor.
Producator:Presidium
Dimensiune (LxLxH): 172 x 85 x 77 mm
Greutate: 260 g
Pareri Produs

Adauga Review

Pareri Produs

Adauga Review