Manusi curatare si prezentare bijuterii

Se încarcă... 9 view(s)
Manusi curatare si prezentare bijuterii

Modul in care pastram bijuteriile influenteaza parerea clientilor asupra afacerii noastre, asa ca trebuie sa acordam atentie deosebita acestor detalii. Cei mai multi bijutieri folosesc manusi de curatare si prezentar bijuterii. Acestea au rolul nu doar de a proteja produsele comercializate, dar si de a aduce un plus de eleganta intregului proces de cumparare. Bijuteriile sunt obiecte valoroase, al caror aspect este extrem de important. Fiind vazute de cele mai multe ori ca o investitie, acestea trebuie sa arate ireprosabil atunci cand sunt prezentate potentialilor clienti.

Jewel District stie cat de important este sa te bucuri de clienti multumiti. Tocmai de aceea in oferta noastre se remarca si o gama variata de manusi curatare si prezentare bijuterii. Acestea se pot utiliza atat in magazinele de bijuterii, cat si in casele de amanet. Scopul este acelasi: sa ne asiguram ca produsele comercializate nu au urme ce ar putea aduce recenzii negative din partea potentialilor clienti.

In continuare va prezentam cele mai importante sfaturi pentru ca bijuteriile sa isi pastreze aspectul pe termen lung:

1.Dacă doriți să păstrați luciul bijuteriilor, trebuie sa le pastrati curate și uscate. Produsele chimice precum uleiul, parfumul sau orice tip de cremă nu trebuie să intre în contact cu acestea. Chiar și apa este destul de dăunătoare pentru bijuteriile dvs., asa ca incercati sa nu le expuneti perioade indelungate la astfel de procese care pot dauna calitatii lor.

2.Nu vă păstrați niciodată bijuteriile costumate libere într-un sertar, deoarece sunt predispuse la ruperea și deteriorarea în acest fel. Cel mai bun mod de a-l depozita este în pungi separate, astfel încât bijuteriile dvs. să nu se frece împreună. De asemenea, colierele pot fi agățate vertical de cârlige pentru a evita nodurile din lanțul său. Un dulap pentru bijuterii este o modalitate perfectă de a vă prețui produsele comercializate.

3.Folositi doar solutii de curatare profesionale - va recomandam sa curatati bijuteriile doar cu solutii speciale pentru acestea pentru ca va asigura ca nu se deterioreaza. De multe ori suntem tentati in a folosi diferite trucuri tradiitonale, insa un adevarat bijutier acorda atentie produselor sale si nu foloseste decat solutii speciale pentru curatarea lor.

Jewel District a pregatit pentru tine o varietate de manusi pentru curatare si prezentare bijuterii. Ideale pentru uz profesional, acestea iti vor asigura un aspect ireprosabil. Descopera acum intreaga selectie: https://jeweldistrict.ro/vitrina-si-intretinere-bijuterii/manusi-curatare-si-prezentare-bijuterii